De ce să alegi un cămin de bătrâni în București?

De ce să alegi un cămin bătrâni

Sănătatea mamei, a tatălui sau a unei persoane apropiate începe să se degradeze din ce în ce mai tare? Nu se mai pot deplasa atât de ușor ca și înainte? Pierderile de memorie devin dificil de gestionat și periculoase pentru viața de zi cu zi?

În acest caz, un cămin bătrâni poate să fie cea mai bună alegere pentru persoanele în vârstă care au nevoie de îngrijiri sau care depind de ajutorul cuiva.

Care sunt avantajele unui cămin de bătrâni?

Motivele pentru care unele persoane aleg să apeleze la un cămin de bătrâni au un numitor comun, dorința de a asigura unei persoane mai în vârstă o calitate de viață mai bună, dar nu numai:

– și de a beneficia de asistență medicală de calitate și de prezența securizantă a medicilor.

– de a profită de un cadru de viață foarte plăcut într-un mediu adaptat.

– de a se bucură de servicii diverse precum ateliere, activități, ieșiri.

– de a scapă de singurătate și a lega cele mai frumoase relații de prietenie cu restul rezidenților.

Dar asta nu este totul.

Care sunt avantajele unui camin de batrani

Calitatea serviciilor medicale propuse aici este excepțională

O persoană mai în vârstă care suferă de Alzheimer sau de Parkinson are nevoie de îngrijiri medicale zilnice pentru a i se păstra sănătatea în condiții optime. Căminele de bătrâni care dispun de un personal medical foarte bine pregătit știu cum să se ocupe de persoanele mai în vârstă care au cele mai complexe probleme de sănătate. Vei avea deci garanția că persoană apropiată ție beneficiază de cea mai bună îngrijire.

Infrastructurile sunt cele mai moderne

În căminele de bătrâni care au fost construite în ultimii ani, infrastructura este modernă, la fel și în cazul echipamentelor.

Un alt motiv este că nu va mai trebui să îți faci griji cu privire la întreținerea casei. Toate aceste sarcini menajere pot să devină o adevărată corvoadă pentru persoanele în vârstă, care mai sunt și bolnave, pe deasupra.

Permit de asemenea o viață socială activă

Pentru o persoană în vârstă este foarte important să mențină o viață socială activă. Să rămână activ deci și din punct de vedere psihic, dar și fizic. Interacțiunile sau plimbările cu alți rezidenți vor contribui la ameliorarea bunei dispoziții și la păstrarea unui spirit foarte viu.

De asemenea, un cămin bătrâni oferă o mulțime de servicii și de activități care răspund nevoilor și dorințelor celor mai în vârstă. Un lucru este sigur, nu vor avea timp să se plictisească. Cu siguranță că vor găsi o activitate sau mai multe, de ce nu, care să le fie pe plac. Un cămin de bătrâni nu înseamnă renunțarea la independență. Înseamnă eliberarea de gânduri și de probleme pentru a te bucurăa de cei mai frumoși ani de viață.

Un cămin de bătrâni este cu alte cuvinte, cea mai bună alegere, un loc de viață foarte sigur, care oferă mai multe servicii, activități și bineînțeles, o reședință, permițând menținerea unei vieți sociale active, un lucru care ajută persoanele mai în vârstă să scape de izolare și de singurătate.

Să avem grijă de părinții și bunicii noștri

Dacă aveți nevoie de o ofertă de preț sau mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0755 069 991 sau prin email completând formularul de contact de pe site.