Prezentare centru

IacobCare Senior Center – Cămin pentru bătrâni cald și primitor!

Un cămin de bătrâni privat, care să garanteze tot confortul necesar și servicii medicale de cea mai bună calitate, este o ofertă binevenită pe piața de îngrijiri alternative pentru persoane în vârstă.

Toate persoanele cu vârstă înaintată sau care suferă de anumite boli care îi pun în imposibilitatea de a se mai putea ajuta singure au nevoie de un loc special, de grijă și atenția unor oameni responsabili și calificați.

Am dezvoltat în comuna Dragomirești Vale jud Ilfov la un pas de zgomotosul București într-o clădire de aprope 900 mp un centru pentru îngrijirea bătrânilor din viața noastră. Situat pe un teren de 1500 mp centrul beneficiază de o curte generoasă.

În spatele clădirii am amenajat o zonă cu iaz, alei, pomi fructiferi maturi și bineînțeles băncuțe. Zona este una cu acces facil pentru toți bătrânii din centru deoarece este deservită de o rampă de acces cu înclinație moderată.

Alături avem terasă lipită de sala de mese pentru cine (și nu numai) servite în aer liber când vremea este prielnică cu noi.

prezentare centru

Sala de mese generoasă de a proape 100 mp cu vedere spre grădina poate fi folosită și ca loc de recreere, socializare sau pentru desfășurarea altor activități (vizionare filme, teatru).

Pe fiecare nivel avem câte un living cu televizor pentru o socializare cât mai facilă a rezidenților noștrii.

Centrul dispune de 18 dormitoare de câte 2 și 3 locuri fiecare cu baie proprie care își așteaptă rezidenții. Fiecare camera este dotată cu buton de urgență (nurse call), televizor și evident mobilier.

Vă așteptăm cu mare drag într-un centru nou ( modernizat și extins 2019-2020) care vine în întâmpinarea dorinței dumneavoastră de a avea grijă de cei care nu se mai pot îngriji singuri. Vizitati și pagina servicii sau prețuri, pagini care conțin informații utile pentru Dvs.

Vă așteptăm în vizită

Dacă aveți nevoie de o ofertă de preț sau mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0755 069 991 sau prin email completând formularul de contact de pe site.